Nicklas Storeng Smelror returnerer til PR-byrået Geelmuyden Kiese. Han jobbet for GK fra 2021 til 2022, før han gikk til Viaplay. Deretter gikk ferden videre til TV 2, hvor han også hadde vært ansatt tidligere.

Nå gjør han på ny en retur, denne gangen til GK. Det er byråleder Severin Roald godt fornøyd med.

- Nicklas Storeng Smelror har erfaring som rådgiver og prosjektleder i Geelmuyden Kiese fra tidligere. Videre har han med seg fersk erfaring fra TV 2, så vi er veldig glade for å få han med på laget igjen. Med sin solide mediebakgrunn og kommersielle forståelse, vil han styrke miljøet og skape verdi for våre kunder, sier Roald.

Storeng Smelror forteller at han har fulgt utviklingen til GK fra utsiden, og ser nå frem til å ha kolleger i Sverige, Danmark, Storbritannia og USA, i tillegg til Norge.

- Det er med stor glede at jeg vender tilbake til Geelmuyden Kiese. Timingen passet helt enkelt godt både profesjonelt og privat. Med alt det spennende som skjer i byrået om dagen, føles det riktig å bli en del av Geelmuyden Kiese igjen, sier Storeng Smelror.

Les også: GK får søsterbyrå i London: - Blir en viktig strategisk hjørnestein

Smelror startet i stillingen i Geelmuyden Kiese i august.

- Nicklas er alt godt i gang med å jobbe på en rekke kunder. Han har en solid erfaring som jeg alt etter få dager ser kommer til å bli godt etterspurt av våre kunder, sier Simen Johannessen som er senior rådgiver og teamleder for strategisk kommunikasjon hvor Nicklas Storeng Smelror inngår.