- Som Buskeruds fylkeskommunes kollektiv- og mobilitetsselskap, var det viktig for oss å finne et byrå som både hadde den kommunikasjonsfaglige kompetansen og samfunnsforståelsen på plass. Det fant vi hos Nucleus. Nå gleder vi oss til samarbeidet, sier salgs- og markedssjef i Brakar, Kjersti Danielsen Nordgård, i en pressemelding.

Etter en større anbudskonkurranse der totalt 19 byråer ønsket seg Brakar på kundelisten – var det til slutt Nucleus som sikret seg rammeavtalen med en varighet på 2+1+1 år.

Nucleus skal over de neste årene levere både strategisk og operativ kommunikasjonsrådgiving, konseptutvikling, kampanjer og markedsføring i ulike kanaler. De har også med seg Hvemm og Nudgelab som samarbeidspartnere inn i arbeidet.

Brakar har samarbeidet med Los & Co de siste årene.

- Det var mange om beinet i konkurransen, og veldig mange godt kvalifiserte byråer. Nucleus leverte et tilbud som var godt gjennomarbeidet, med et solid team og relevant erfaring. De utmerket seg særlig ved å kunne vise til et solid strategisk fundament og en gjennomtenkt prosess, sier Danielsen Nordgård.

Dette er første gang Nucleus og Brakar jobber sammen.

- Vi er stolte av at Brakar har tillit til oss, og gleder oss til å ta fatt på arbeidet. Brakar er viktig i Buskerud – både som mobilitetsaktør, i kraft av den sentrale rolle de har i utviklingen av byer og tettsteder og i å få flere til å velge grønne reiser. Som Drammens-gutt synes jeg naturligvis det er ekstra morsomt å få være med på Brakar-laget, sier seniorrådgiver og kundeansvarlig i Nucleus, Øystein Berntzen.