Navn: Tone Vesterhus

Alder: 34

Stilling: Påtroppende Managing Partner i Corporate Communications

Aktuell: Tar over som sjef i PR-byrået fra 1. august.

Les mer: Lederbytte i Corporate Communications - Tone Vesterhus blir ny sjef

- Gratulerer med å ha blitt stemt frem som ny daglig leder av de ansatte i Corporate Communications. Hva har vært hovedbudskapet i valgkampen din? 

- Takk! Vi skal vokse på områder der vi allerede er sterke for å kunne gi kundene enda mer CC-magi. At folk har det bra og kult på jobb er helt sentralt for å komme i mål med det. Litt enkelt er vel hovedbudskapet å dyrke rammene for at folk skal trives og lykkes i CC.   
 
- Hvor går årets ferie? 

- Kortreist i år, til Son, Nøtterøy og ikke minst Norges Toscana, Ringsaker. Living the dream.  

- Spiser du is for rikets sikkerhet slik Geir Pollestad oppfordrer til, og hva er i så fall favorittisen? 

- Jeg har vel ikke vært så bevisst i is-spisinga som Pollestad, men neste gang jeg spiser skal jeg tenke på hva det skulle stått i bildetekstene i VG-saken om min lidenskap for Sandwich-is. I anledning den saken måtte jeg innom den legendariske villsvinsaken med Pollestad i samme avis. Det er for bra. Så la gå, jeg kan spise is for rikets sikkerhet.   

- Hvilken reklame fikk deg sist til å kjøpe et produkt og hvorfor? 

- Jeg ryker stadig på noe. Det er fort noen gode tilbud på godteri, da har jeg lite å stille opp med. Men konkret så får Oda-reklame meg ofte til å huske å gjøre unna handlinga, og det er jo bare fint.  

- Hva synes du om størrelsen på Elon Musk lønns- og opsjonspakke på 500 milliarder kroner, er det fortjent?

- Det høres jo passe hinsides ut, og samtidig er det ikke lett å verdsette bidraget til en skikkelse som Musk. Jeg synes i det minste det er rett av Oljefondet å stemme mot pakka. Det er lettere å ta stilling til hvilken rolle de kan og bør spille, enn størrelsen på selve pakka. 

- Hvilken app på telefonen tilbringer du mest tid på og hvorfor? 

- Finn.no. Fordi jeg elsker å finne drømmehuset, inspirasjon til neste oppussingsprosjekt, eller bare gode, praktiske kjøp. Lite er kjedeligere enn prisen på nye støvler til barna som de vokser ut av før du har blunka.   
 
- Hva var bedre før? 

- Debattklimaet. Jeg er konsensusorientert, synes folk bør prate mer sammen enn til hverandre, og er evig optimist på diplomatiets vegne. Så den økende polariseringen, for eksempel satt på spissen i USA nå, liker jeg veldig dårlig.

- Trenger vi en aldersgrense på TikTok og andre sosiale medier og hvor bør grensen settes? 

- Ja, vi trenger aldersgrense, men det er vanskelig å si akkurat hvor den bør ligge. Jeg er nok feil person å spørre nå, for mine barn er så små at jeg tenker vi må beskytte dem mot alt som er vondt. Men de må jo også lære å navigere i alt dette selv. Jeg tenker uansett at strengere håndheving av satt aldersgrense er en no-brainer.  

- Hva kan vi lære av Frank Løke? 

- At ikke all PR er god PR. 

- Endelig sommerferie, men hva gjør du for at feriedagen skal bli så perfekt som overhodet mulig? 

- To glade og fornøyde barn på en strand eller i skogen, som sover samtidig midt på dagen så vi kan slappe av litt i sola, det er perfekt det. Si fra hvis du finner ut av hvordan vi fikser det.