Tone Vesterhus (34) er stemt frem som ny Managing Partner i PR-byrået i Corporate Communications. Hun tar over jobben fra dagens lederduo Håkon Mathias Rønning og Kaia Tetlie fra 1. august 2024. 

Corporate Communications rullerer på stillingen som Managing Partner hvert tredje år, og både Rønning og Tetlie fortsetter som partnere.

- Vi er så heldige. Listen er lagt høyt for de kommende årene og når Tone tar over stafettpinnen kunne det knapt blitt bedre. Kundene våre stiller store krav fremover og med Tone bak spakene så får vi en av landets aller beste rådgivere til å lede oss videre. Tone er 100 prosent CC, sier styreleder Geir Bjørlo i en pressemelding.

- Hvorfor går dere fra to til én byråleder?

- Tone er et funn og vi er heldige som får henne som Managing Partner. Vi har tidligere hatt både én og to Managing Partnere og begge modellene har fungert utmerket. Når Tone tar over, så skal vi også ansette en fulltids COO, slik at vi i realiteten øker lederkapasiteten vår i 2025. Håkon, en av dagens MP-er, er tilbake fra pappaperm over sommeren og vil jobbe parallelt med Tone gjennom høsten. Det blir helt supert.

Tone Vesterhus er partner i Corporate Communications og har tidligere jobbet i NHO, samt vært styreleder i Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus. Hun har en mastergrad i samfunnsgeografi fra Universitetet i Oslo. 

- CC jobber med noen av landets flinkeste kommunikasjonsfolk og mest spennende selskaper, og den aller viktigste jobben er å samarbeide med kundene videre. I tillegg er kultur viktig. I CC snakker vi om at hardt arbeid lønner seg og at man skal le seg i hjel minst en gang om dagen, sier Vesterhus.

– Det kan virke litt flåsete, men i bunn og grunn er det det som er CC-kulturen. Vi har en skikkelig ja-kultur; vil du satse på næringslivet i Nord-Norge og invitere Halvdan Sivertsen på fest? Kjør på. Eller vil du bli den beste rådgiveren for CFOs? I CC får du verktøyene og faglig påfyll til å bli nettopp det. At kundene er superfornøyde og at folka er happy er to sider av samme sak. Derfor er kultur helt sentralt for oss. 

Corporate Communications hadde en byråinntekt på 86,6 millioner kroner i 2023 og et driftsresultat på 17,5 millioner kroner.

- En av styrkene med CC-kulturen at det skal være mulig å ha et liv utenfor jobben, og at familien kommer først. Jeg kom inn i selskapet for fire år siden som rådgiver, har siden da fått to barn og hatt to permisjoner, og opplever på ingen måte at det har stått i veien for utviklinga mi. Det skulle strengt tatt bare mangle i 2024, men det er noe vi må fortsette å dyrke, sier Vesterhus.