Om lag tre måneder etter opprettelsen henter Kime inn tekstforfatter og rådgiver Martin Brurås.

- Jeg er veldig glad for å ha fått Martin om bord. Han står bak prisvinnende kreative konsepter, samtidig som han har erfaring fra både strategisk og operativt PR-arbeid. Han har en allsidighet og spisskompetanse som passer oss veldig godt, sier Rolf Ellingsen Aaneland, daglig leder i Kime. 

Les mer: Kruse Larsen utvider byråfamilien - tidligere Publicis-topp skal lede satsingen

- Umiddelbart tiltrekkende
Brurås har tidligere jobbet i byråer som, The Oslo Company, Släger og sist fra Fasett. Gjennom karrieren har han jobbet med kunder som Norwegian, Netflix og Tine.

- Det var noe umiddelbart tiltrekkende med Kime og modellen de jobber etter. Allerede etter første korte prat med Rolf kjente jeg at dette er noe jeg vil være med på, sier Brurås og fortsetter:

- Det er rom for fornyelse i måten selskaper jobber med omdømme og strategisk merkevareledelse. Å bidra til slik innovasjon er vanvittig motiverende, og forutsetningene for å få til noe bra virker veldig gode når man også sitter så tett på Kruse Larsen og Pressure.

- Ny kunde hver tiende dag
Kime ble som nevnt startet opp i mars. I tillegg til å ha fått inn Brurås har byrået vært på hugget på kundesiden.

- Det har vært høyt tempo det første kvartalet, Kime har faktisk fått inn en ny kunde hver tiende dag. Vi har også gjennomført en omfattende omdømmeundersøkelse, og utviklet et rammeverk for strategisk omdømmebygging der vi kombinerer faglig beste praksis med behovene næringslivsledere har i dag. Så her er vi i gang med flere spennende strategiprosesser, sier Aaneland.

Han forteller videre at de er ute etter enda flere folk til byrået.

- Vi har også enda en rekruttering som forhåpentlig er på plass over sommeren. Men det må vi nesten komme tilbake til, sier Aaneland.