PR- og kommunikasjonsbyrået har vært ute på jobbmarkedet og ansatt tidligere stortingspolitiker May Britt Lagesen (53). Lagesen har vært stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet og medlem i Finanskomiteen og i Energi- og miljøkomiteen og vil fremover jobbe som seniorrådgiver med samfunn, politikk og kommunikasjon i Geelmuyden Kiese.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på en helt ny rolle som rådgiver, i et selskap med virksomhet og kollegaer i en rekke land og som er et av Norges fremste byråer innenfor politikk og samfunn, sier Lagesen. 

Hun sier en melding at hun «i rollen som politiker har jsett at det er et stort behov for bistand for å løfte frem ulike aktørers viktige saker.»

- Nå får jeg endelig mulighet til å bruke de erfaringene og den kunnskapen jeg har opparbeidet meg de siste 20 årene i skjæringspunktet mellom politikk, samfunn og næringsliv. Dette er spennende, sier Lagesen.

Severin Roald, administrerende direktør i Geelmuyden Kiese i Norge, sier byrået har «en klar strategi for vekst i Norge, Norden og internasjonalt».

- Vi bygger et sterkt lag innenfor politikk og samfunn. Vi ansetter rådgivere med bred politisk bakgrunn, fra venstre til høyre i politikken, til det beste for våre kunder, sier han.

Kiese er eid av Paritee som i dag har samlet 350 ansatte på kontorer i Oslo, Stockholm og København. I tillegg er byråeieren til stede i London og i New York, San Fransisco og Minneapolis.