Det melder PR-operatørene i en pressemelding. 

- Mikkel overbeviste oss fra første dag i praksis. Han er faglig sterk og nysgjerrig, skriver godt og ikke minst er han en utrolig hyggelig person som passer godt inn i miljøet hos oss, sier Petter Thorendahl, byråleder i PR-operatørene i meldingen.

Mikkel Nord, som fikk praksisplass i PR-operatørene i februar 2021 som en del av studieløpet på Høyskolen Kristiania, tar nå plass som rådgiver på fast basis. Han har også arbeidet for byrået som deltidsansatt ved siden av studiene, der han til sommeren er ferdig med sin masteroppgave i politisk kommunikasjon ved Universitetet i Oslo.

Byrået skriver i meldingen at de er «opptatt av å gi unge kommunikasjonstalenter en mulighet til å komme inn i bransjen og få reell arbeidserfaring under studieløpet».

- Jeg har følt meg godt ivaretatt og inkludert på lik linje med alle andre i selskapet fra starten. Det har vært nyttig med praktisk arbeidserfaring under studiene og PR-operatørene har sørget for god opplæring og oppfølging underveis. Nå gleder jeg meg til å levere masteroppgaven og gi full gass som operatør, sier Mikkel Nord. 

Han vil få følge av flere nye fjes i byrået, som går med planer om å ruste opp. I august skal enda en rådgiver komme inn portene, og byrået vil da måle 13 ansatte.

- Vi ser at det er et behov for ytterligere rekrutteringer av både junior- og seniorkompetanse fremover og her er vi i noen interessante dialoger, avslutter Thorendahl.