Bystyrepolitiker og tidligere First House-rådgiver Ingeborg Bjørnevik er ansatt som ny rådgiver i Geelmuyden Kiese.

Hun kommer fra en stilling som kommunikasjonsrådgiver i NHO Oslo Viken.

- Etter et par års opphold fra kommunikasjonsbransjen, blir det godt å komme tilbake til en hverdag hvor jeg får brukt interessen for både politikk og næringsliv. Vi lever i en tid hvor politikken trenger å lære mer av næringslivet, og næringslivet trenger å lære mer om hvordan politikken fungerer, sier Bjørnevik i en pressemelding.

Ingeborg Bjørnevik er tidligere leder for Trondheim FpU. I dag er hun folkevalgt for Fremskrittspartiet i Oslo, og sitter i Samferdsels- og miljøutvalget i Oslo bystyre. 

- Ingeborg er et stort politisk talent med sterke rådgiveregenskaper. Vi er et samfunnsbyrå og bygger nå et sterkt rådgiverkorps innenfor politikk og myndighetskontakt til det beste for våre kunder. Ingeborg blir en svært solid tilvekst, sier GK-sjef Severin Roald