Det skriver GK i en pressemelding.

Som rådgiver vil han kunne bistå med blant annet støtte til finansieringsstrategi, risikostyring, operasjoner i kapitalmarkedet og finansiell kommunikasjon.

- Når jeg går til kommunikasjonsbransjen, tar jeg først og fremst med meg kunnskap om hva som er viktig for mottakerne av finansiell informasjon. GK har bygget et sterkt fagmiljø for å løse finansielle kommunikasjonsoppgaver. Min rolle blir å være en ekspert på innholdet i kommunikasjonen, sier Pål Rokke i meldingen.

Rokke har lang fartstid innen bank og finans i både Oslo og London. Dette inkluderer 27 år i Citi, hvor han har vært norgessjef i 18 av disse årene.

Han har også erfaring fra Eksportfinans og har vært styreleder i American Chamber of Commerce i Norge. 

Rokke går inn i GKs fagfellesskap GK Finans som ledes av Per Bjørkum. Han mener tilknytningsavtalen med Rokke vil bli en stor styrke for byrået.

- Gjennom en lang karriere fra den internasjonale bankverdenen posisjonert i Norge, har Pål fått stor strategisk innsikt i de største norske og internasjonale bedriftene, og et stort nettverk innen næringsliv og finans, sier Bjørkum og fortsetter:

- Kompetansen han tar med seg, gjør oss i stand til å levere enda bedre finansielle kommunikasjonstjenester, både for børsnoterte selskaper og andre aktører i finansmarkedet.