Viktoria Marie Bystøl Baug (28) og Caroline Hording (28) går seirende ut av den norske konkurransen i Young Lions PR. Neste stopp er verdens største reklamefestival, Cannes Lions Festival of Creativity, der de skal representere Norge.

- Det gir sommerfugler i magen å skulle representere Norge i PR der borte, men det er absolutt veldig gøy. Vi gleder oss veldig til å vise hva vi kan, sier Bystøl Baug til Kampanje.

Hun har jobbet sammen med Hording i PR-operatørene siden 2021. 

- Hordan skal dere forberede dere til konkurransen i Cannes?

- Nå skal vi først ta innover oss at vi har vunnet og at vi skal til Cannes. Vi kommer nok til å ha dette i bakhodet i alt vi jobber med og gjør de neste månedene. Så får vi lese oss opp og høre med de som har vært der før om de har litt tips å komme med.

Viktoria Marie Bystøl Baug og Caroline Hording måtte i likhet med de andre norske deltakerne svare på en brief levert av Care Norge. Løsningen deres blir beskrevet som modig og kreativ av juryen.

- Caroline og Viktoria presenterte en løsning som appellerer til følelser, provoserer og engasjerer. De har i tillegg en god faglig plan for oppmerksomhet og utførelse, forteller juryleder Julie Broholm Nielsen, Cannes Lions' representant fra Capa.

Med vinnerne i PR-kategorien på plass, er alle de norske Young Lions-representantene klare. Til sammen har det blitt avholdt seks konkurranser i kategoriene PR, Media, Marketer, Digital, Print og Film. Care Norge har vært briefholder i alle konkurranser.

- Å være briefholder for Young Lions har vært en fantastisk opplevelse. Vi har sett så mye talent og kreativitet, og fått presentert ideer vi aldri ville ha tenkt ut selv. Det har vært lærerikt og inspirerende, og vi kan røpe at vi allerede har tatt kontakt med noen av deltakerne for å se om vi kan få til et videre samarbeid, sier Anne Kjersti Kværner, markedssjef i Care Norge.

Les om marketing-vinnerne her: Orkla-talenter skal forsvare Norges ære i Cannes: - Litt å leve opp til

Disse vant mediekategorien: Starcom-duo sikrer Young Lions-seier: - Uventet, overraskende, stas og gøy

Her er film- og printvinnerne: Skal forsvare Norges film- og print-ære i Young Lions

Disse vant digitalkategorien: Try-duo er årets første Young Lions-vinnere: - Målet er å vinne