Emma Svarva Giskås (27) er ansatt som ny kommunikasjonssjef i Arbeiderpartiet og Arbeiderpartiets stortingsgruppe. Hun har siden januar 2022 vært politisk rådgiver for statsminister Jonas Gahr Støre. 

- Jeg er veldig glad for at Emma Giskås er vår nye kommunikasjonssjef. Hun har et svært godt kommunikasjonshode og bred politisk bakgrunn. Det er mange fordeler med at kommunikasjonsarbeidet i partiet og stortingsgruppa nå får felles ledelse, sier Arbeiderpartiets partisekretær Kjersti Stenseng i en pressemelding.

Ifølge meldingen er Giskås fra Steinkjer og er utdannet grunnskolelærer. Hun starter i sin nye jobb 22. april og målet sier seg selv.

- Nå starter arbeidet mot valget i 2025 som vi både kan og skal vinne. For å få det til, er det helt avgjørende at vi når helt ut til folk i hele landet med politikken vår. Jeg ser frem til å jobbe med å gjøre kommunikasjonsarbeidet enda bedre. Folk skal se og høre politikken vår for trygghet og fellesskap hver dag, på alle plattformer. Der folk er, skal vi være, sier Emma Giskås. 

Jarle Roheim Håkonsen har tidligere vært kommunikasjonssjef i Arbeiderpartiets stortingsgruppe.

Mari Aaby West har vært fungerende kommunikasjonssjef på partikontoret det siste året.

Les mer: Ap-topp slutter - går til IKT-Norge