- Jeg er veldig glad for at vi har fått inn Emilie og Peter på eiersiden. Dette er to dyktige og engasjerte rådgivere som betyr mye for byrået – for folkene våre og kundene våre. Jeg ser frem til å utvikle byrået videre sammen med dem, sier styreleder i Nucleus, Atle Hommersand, i en pressemelding.

Emilie Valebjørg og Peter Gløersen har vært seniorrådgivere i Nucleus siden 2019. I dag leder de hvert sitt team på henholdsvis marked og innhold.

- Emilie og Peter har imponert meg veldig i tiden de har vært i Nucleus. På hvert sitt område skaper de kommunikasjon som blir lagt merke til og som bidrar til at kundene våre hevder seg innenfor sine respektive bransjer. De tør å utfordre og finner nye måter å nå gjennom på, og gjennom det utvikler de også byrået og våre leveranser, sier byråleder Anette Jamtvedt.

Valebjørg kom i sin tid fra stillingen som kommunikasjonsrådgiver i Nokut.

- Jeg har aldri angret på sidebyttet fra kundesiden til byrå. Mye av det skyldes nok at jeg havnet i Nucleus, sier Valebjørg og fortsetter:

- Lite hierarki gjør at du får mye ansvar hvis du vil ha det, og jeg har vært heldig å få lede prosjekter omtrent fra dag én. Det er en tillitserklæring at vi nå får være med på eiersiden, men også et «go» for å pushe videre og sørge for at vi tar ut alt potensialet vårt.

Gløersen kom fra stillingen som kommunikasjonsansvarlig i det norske Brettforbundet. Han forteller at det stort for han å komme inn på eiersiden, og at det også er et løfte om å være med på å forme fremtiden til Nucleus.

- Vi skal fortsette å sette fag først for å tiltrekke oss de flinkeste folka, og jobbe for å lande de kundene som både utfordrer oss og motiverer oss til å levere hver eneste dag. Jeg gleder meg til fortsettelsen, sier Gløersen.

I tillegg til Gløersen og Valebjørg eies Nucleus av nevnte Hommersand, Axel Revheim, Leif Iversen og Jamtvedt.