NPG Sport & Communication etablerer samarbeid med den tidligere europeiske medietoppen, Dominic Coles

- Vi ser at flere av våre oppdrag har en internasjonal dimensjon. Spesielt i sponsorverden, der mange av de internasjonale avtalene krever tilgang til europeiske hovedkontor, sier partner og daglig leder i NPG Sport & Communication, Espen Skoland i en pressemelding.

I meldingen kommer det frem at den tidligere BBC-sportssjefen og sjefen for Discovery i Nord-Europa, skal drive sports marketing og sponsorrådgivning for sportsbyrået i London.

- Dominic har over 20 års erfaring fra media- og sportsverden. Han har vært sportssjef for BBC i over ti år og driver i dag lignede virksomhet som vi gjør i London. Han har opparbeidet seg et enormt kontaktnett og blir en forlenget arm for oss og våre kunder inn i den internasjonale sports marketing- og sponssfæren, sier Skoland. 

Coles er ikke helt ukjent for Skoland og hans partner og tidligere Discovery-kollega, Harald Strømme. Coles var nemlig sjefen til de to da han ledet Discoveys nordeuropeiske virksomhet.

 - Vi kjenner Dominic godt, spesielt Harald. Det var han Harald klarte å lure med på å betale 2,4 milliarder for Eliteserien i sin tid, som den gang var den største rettighetsinvesteringen for Discovery i et enkeltmarked. Og det var han som satt med pistolen mot tinningen vår da vi forhandlet distribusjonsavtaler rundt fotballavtalen. Siden den gang har vi hatt god kontakt. Og vi gleder oss til å jobbe sammen med ham igjen, sier Skoland.

Coles ser frem til å samarbeide med det nyetablerte og raskt voksende sportsbyrået.

 - Vi er allerede godt i gang med samarbeidet, og jeg vet jo godt hva Harald og Espen står for. Vi deler felles forretningsinteresser og verdier, og det er hyggelig å kunne bidra nå som det er mange store profiler fra Norge som også har en sterk merkevare internasjonalt, sier Coles.