- Det er veldig gledelig å hekte seg på gamle kjenninger og være med å bygge byrå, sier Ingrid Vervik Salte, i en pressemelding.

Hun er siste rådgiver inn i dørene i Øvre Vollgate og hos PR- og kommunikasjonsbyrået Hekt.

- Som del av en større byrågruppe skal vi bygge bro mellom kreativitet, samfunnsforståelse og sektorkunnskap. Ser en litt utenfor ring tre i Oslo skrives det en rekke nye norske industrieventyr.

Salte er en spesialisert rådgiver innen energi- og industrisektoren, og har jobbet med kunder innen karbonfangst og -lagring, klimateknologi og bærekraftig finans. Hun kommer sist fra en rådgiverstilling i Hill+Knowlton, og skal bidra til å styrke byråets satsning på medierådgivning, kampanjer, innholdsmarkedsføring og internkommunikasjon, heter det videre i meldingen.

- Industrien står foran en enorm grønn omstilling. Skal de lykkes er de avhengige av å skape kunnskap, aksept og støtte for prosjektene sine. Hekt som kreativt kommunikasjonsbyrå skal hjelpe dem å formidle sin omstillingshistorie, sier Salte.  
I Hekt møter hun flere gamle kjenninger, inkludert byråleder Marius Myhrvold, som legger til at Salte tilfører byrået ettertraktet kompetanse.

- Ingrid er allerede en erfaren rådgiver med forretningsforståelse og en sektorkunnskap som stadig blir mer ettertraktet. Bærekraftige løsninger for prosessindustrien går i turbofart, og særlig her vil hun få en viktig rolle.

- Hennes kompetanse med næringsliv og markedskommunikasjon merker vi er svært ettertraktet. Hun vil bli en sterk ressurs for byrået, kundene våre og den kontinuerlige veksten til Hekt, sier Myhrvold.

Med den siste signeringen har halvparten av Hekt-ansatte en fortid fra Hill+Knowlton. Dette er den femte ansatte Myhrvold har hentet fra byrået han selv jobbet for i mer enn 13 år.

Hekt ble startet i mars 2023 og inngår i same byrågruppe som First House, Scandsports, Sustainability, Vektor Consulting og Hastings, og meldte om ambisiøse vekstplaner allerede etter seks måneder.

Hekt består av Marius Myrvold, Emely SjøsåsenJulie Lunde Paulsen, Jimmy AnderssonMorten Lervaag Jacobsen, Henrik Juel Teige (assosiert partner), Sara Stefansdottir, Line Vee Hanum og Ingrid Vervik Salte.