Geelmuyden Kiese Gruppen har hentet inn Ine Hope Karlsen som ny CFO. Hun kommer nylig fra stillingen som økonomisjef i Norsk Toppfotball. Hope Karlsen har også jobbet som økonomisjef i Vålerenga Fotball Elite og som controller i Gambit Hill&Knowlton.   

Konserndirektør og sjef for GK Gruppen i Norden, Karne Lykkebo ser frem til få Hope Karlsen med på laget. 

– I tillegg til å ha ansvaret for økonomi og finansfunksjonen i Norge vil Ine Hope Karlsen ha det overordnede CFO-ansvaret for Geelmuyden Kiese Gruppen, med virksomhet i Norge, Sverige og Danmark, sier sier hun i en pressemelding. 

GK Gruppen jobber som rådgiver for kunder over hele Norden og har i dag omlag 140 ansatte på kontorene i Oslo, Stockholm og København.  Ifølge meldingen har selskapet klare planer for ytterligere vekst i de kommende årene. Selskapet har også nylig fått et søsterselskap i form av Brand2Life med 200 ansatte og kontor i London, New York, Minneapolis og San Francisco.

– Vi har store ambisjoner for den norske virksomheten og jeg ønsker å ansette de beste innenfor hver funksjon. God økonomistyring er viktig både for oss og kundene og jeg ser frem til å jobbe med en erfaren CFO som Ine, sier Severin Roald som er administrerende direktør for Geelmuyden Kiese i Norge.

Ine Hope Karlsen tiltrer i stillingen i januar 2024 og vil jobbe tett sammen med Paritee hvor Rune Wilhelmsen er CFO i holdingselskapet.