Sara Stefansdottir starter som rådgiver i kommunikasjonsbyrået Hekt. Stefansdottir kommer fra rådgiverstilling i PR-operatørene og tar med seg bred kunderfaring fra store merkevarer og virksomheter. Hun har blant annet jobbet med merkevarer som Farmasiet, Riot Games, BBC, Viatris, Nordic Innovation og Utleiemegleren. 

- Jeg fikk umiddelbart sansen for Hekt og hvordan selskapet kombinerer samfunnsinteresse med markedskompetanse. Nå gleder jeg meg til å ta fatt på nye prosjekter og jobbe enda bredere i skjæringspunktet PR, kreativitet og markedsføring, sammen med ekstremt dyktige og fremoverlente kollegaer i Hekt, sier Stefansdottir.

Les mer: Hekter på ny seniorkompetanse og partner i First House-byrå: - endelig klaffet det  

Daglig leder i Hekt, Marius Myhrvold, er strålende fornøyd med signeringen av Stefansdottir. 

- Det var full klaff fra første samtale. Sara er en allsidig og engasjert rådgiver med sterk kommunikasjonsfaglig teft og en kjernekompetanse som vil komme byrået og kundene våre til gode. Hun tar med seg en imponerende faglig bredde og vi gleder oss til alle de gode resultatene vi skal skape sammen fremover, sier Myhrvold. 

Den nye rådgiveren startet 1. november og er allerede godt i gang med rådgivning for Hekt og byrågruppens kunder. 

- Det har vært høyt tempo og utrolig morsomt den første arbeidsuken. Jeg vil tørre å påstå at Hekt er det mest spennende up and coming byrået i dag, og jeg er så glad for at jeg hekta meg på, sier hun. 

PR- og kommunikasjonsbyrået Hekt AS ble etablert i mars i år, og inngår i samme byrågruppe som First House, Sustainability, Vektor Consulting, Scandsports og Hastings. Sammen tilbyr selskapene et bredt spekter av rådgivningstjenester under samme tak i Øvre Vollgate 13.

Hekt består nå av Marius Myrvold, Emely Sjøsåsen, Julie Lunde Paulsen, Jimmy Andersson, Morten Lervaag Jacobsen, Petter Gjelsnes og Henrik Juel Teige (assosiert partner), og Sara Stefansdottir.