Med hele ni jobber på shortlist, er Trigger det byrået i Norden med flest nominasjoner. 

I fjor ble Trigger kåret til «Årets byrå», nå er de igjen nominert i kategorien sammen med Berkeley Communications, Kurio, McCann Health Brain & Heart og Ovide Agency. 

Daglig leder i Trigger, Bente Kvam kristoffersen forteller Kampanje at «de akkurat fikk meldingen og måtte klype seg i armen, rett og slett».

- Alle jobbene vi sendte inn bortsett fra en jobb er nominert og i tillegg er vi nominert i kategorien «Årets byrå» som vi faktisk vant i fjor! Det er utrolig sterkt, så nå står jubelen i taket her! Dette er EM i PR så disse nominasjonene henger høyt, sier hun. 

- Vi er like spente hvert år, for konkurransen med de beste byråene i Europa er beinhard. Trigger er faktisk nest best av alle byråene i Europa, kun slått av tyske MSL Germany, fortsetter Kvam Kristoffersen. 

Kampanjene de blant annet er nominert for er «kjærlighet til lyd» for Samsung,  «Nordic Valley» for VippsMobilepay og «kutt matsvinn, kutt kostnader» som de har produsert sammen med Fenomen for Matvett. 

Kvam Kristoffersen mener at kampanjene byrået er shortlistet for representerer bredden av kompetansen i Trigger. 

- Og kraften som ligger i samarbeidene vi har med kundene våre og våre gode samarbeidspartnere. Det at vi har så mange ulike jobber på shortlist betyr at alle i Trigger på en eller annen måte har vært med på en av jobbene så dette er en skikkelig lagseier. 

- Nå krysser vi fingrene for metall i Berlin, men vi tillater oss å juble i dag for dette er en nyhet som er god som GULL, legger hun til.

JCP er også nominert med tre priser. To for Pride-kampanjen «Kom som du er» for DNB og en for Bosch eBike Systems med kampanjen «Norges lengste sommerjobb».

Byråleder Lars Eia Kirkholm er veldig fornøyd med nominasjonene. 

- Dette er to herlige bevis på at den mye omtalte kanaluavhengige idéen funker aller, aller best. Veldig gøy å få tre så gode nominasjoner der løsningene er en sterk idé i midten med uttak i både tradisjonell reklame, event, innhold, PR og sosiale medier, sier han.

Han synes det er «ekstra stas» å bli nominert sammen med DNB. 

- Det er for en utrolig viktig sak som vi håper kan inspirere mange andre partnere over hele verden, sier han. 

I tillegg til Trigger og JCP er TRY, PR-operatørene, Carat, Per Høj, Geelmuyden Kiese, Publicis, Nucleus, Hyper og Netlife Bergen også nominert.