Kathrine Astrup overtar stillingen som daglig leder i Leidar Norway etter Per Bjørkum, som slutter etter eget ønske. Det skriver PR-byrået i en pressemelding.

Etter to og et halvt år i sjefsstolen er First House-gründeren på vei til en lederstilling i Geelmuyden Kiese.

- Kathrine har akkurat den rette profilen for å utvikle vår virksomhet i Norge. Hun startet sin karriere i et internasjonalt fokusert kommunikasjonsbyrå i London. Siden har hun ledet oppbyggingen av en familiebedrift i Italia. Hun har den rette erfaringen og kompetansen som er nødvendig for å støtte både norske virksomheter som satser internasjonalt og internasjonale virksomheter som vil etablere seg i Norden, sier Rolf Olsen, styreleder i Leidar Norway AS og grunnlegger av byrået.

- Utnevnelsen av Kathrine vil bety at vi samkjører vår virksomhet i Norge tettere med Leidars andre kontorer som del av et internasjonalt og fokusert boutique-konsulentselskap, legger han til. 

Styrelederen retter samtidig en takk til Per Bjørkum for hans «entusiastiske lederskap» gjennom en krevende tid.

- Jeg har satt stor pris på hans alltid positive innstilling, og jeg er sikker på at han vil lykkes i fremtiden. Per slutter etter eget ønske, og jeg ønsker ham lykke til! sier Rolf Olsen.

Kathrine Astrup har jobbet som Associate Director hos Citigate Dewe Rogerson i London fra 1998 til 2003, og deretter som rådgiver hos Axxept i syv år. I nærmere seks år ledet hun oppbygningen av en familiebedrift som etablerte seg som en ledende vinprodusent i Italia, før hun ankom Leidar i fjor høst.

- Leidar er strategisk basert der hvor de fleste internasjonalt fokuserte virksomheter trenger innsikt og støtte. Med kontorer i Oslo, Brüssel, London, Genève, Dubai, Singapore, Washington DC og New York er vi godt plassert i de viktigste hovedstedene for forretningsvirksomhet, global og regional påvirkning. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven i å støtte norske virksomheter internasjonalt, sier hun.