Katinka Riksfjord Sporsem går inn for landing hos Storm Samfunn etter å ha vært generalsekretær i Norsk Flygerforbund siden 2016. Hun hadde sin første dag hos kommunikasjonsbyrået 1. august.

- Jeg har lenge hatt lyst til å fordype meg enda mer i strategisk kommunikasjon, og det var lett å si ja til Storm. Selskapet jobber smidig, har et sterkt faglig fokus, og består av et dyktig og spennende team, sier Riksfjord Sporsem i en pressemelding.

Hun forteller at hun ser frem til å bli en del av kommunikasjonsbyrået Storms politikksatsing.

- Stormhuset har vist seg å være en solid utfordrer i bransjen, og kan etter kort tid vise til gode resultater og mange fornøyde kunder. At jeg kan få bruke min erfaring til å hjelpe virksomheter og organisasjoner som bidrar til samfunnsutvikling og verdiskaping, er både meningsfullt og gøy, sier hun.  

Daglig leder i Storm Samfunn, Julie Remen Midtgarden, er godt fornøyd med å ha fått Sporsem på plass.

- Katinka har inngående forretningsforståelse, lang erfaring fra politiske prosesser og gode strategiske og analytiske egenskaper. Hun har strategisk og operativ ledererfaring, og kjenner det politiske systemet, nasjonalt og lokalt i Oslo, svært godt, sier Remen Midtgarden.   

Sporsem har bakgrunn fra blant annet Arbeiderpartiet hvor hun har hatt flere rådgiverstillinger. Hun har også vært kommunikasjonssjef i Tankesmien Agenda, innsamlingsleder for NRKs TV-aksjon og jobbet for en rekke frivillige organisasjoner innen bistand og idrett.