PR-byrået Hill+Knowlton Strategies henter inn tidligere økonomijournalist i Finansavisen, Linn Marie Hammernes som spesialrådgiver med mediehåndtering som fagområde. 

- Det er en spennende tid å komme inn i Hill+Knowlton på, med ny ledelse og mange nye medarbeidere. I likhet med mange journalister har jeg vært skeptisk til bransjen, men nå fikk jeg muligheten til å være med på å forme både min egen stilling og selskapet. Det kunne jeg ikke takke nei til, sier Hammernes og legger til:

- Etter så mange år i mediebransjen er det veldig spennende å komme bak fasaden, der jeg får tilgang til det som skjer på en helt annen måte. Og jeg ser at erfaringen jeg har kan være til stor nytte for Hill+Knowltons kunder, sier hun. 

Hammernes er utdannet siviløkonom og har jobbet som journalist i 19 år, i hovedsak i Finansavisen, men hun har også erfaring fra NRK, TV 2 og Nettavisen. Hun kommer nylig fra stillingen som seniorrådgiver i kommunikasjonsavdelingen i Arbeids- og inkluderingsdepartementet.

– Med lang journalisterfaring og innsikt i økonomi- og finanssektoren vil Linn Marie bli en solid ressurs for våre kunder. I tillegg har hun også verdifull departementserfaring. Vi ser frem til at Linn Marie skal styre fagområdet for mediehåndtering videre, sier administrerende direktør i Hill+Knowlton Strategies, Andreas Wabø