Corporate Communications befester sin posisjon i toppen av norsk kommunikasjonsbransje med en vekst på 22 prosent til 87,9 millioner i byråinntekter. Dermed sikter Corporate Communications seg inn på pallen i den norske PR-bransjen, kun slått av First House og Try Råd, som begge har over 100 millioner kroner i byråinntekt. 

Fortsatt er det flere PR-byråer som ikke har levert tall for fjoråret, og de som kan «true» tredjeplassen til Corporate Communications er byråene Hill & Knowlton og Geelmuyden Kiese som hadde henholdsvis 78 millioner og 60 millioner kroner i byråinntekt i 2021.

- Byråinntekten er den høyeste noensinne, for tolvte år på rad. Resultatene viser at kundene våre fortsetter å investere i samtalen med sine interessenter tross et litt mer urolig marked. Vi ser en kraftig vekst innen bærekraft, både som eget fagområde og som integrert del av rådgivningen til eiere og toppledelse på tvers av alle kommunikasjonsfagets disipliner, sier Håkon Mathias Rønning, daglig leder og partner i Corporate Communications. 

Corporate Communications har i gjennomsnitt økt byråinntekten med 22 prosent hvert år siden oppstarten og har også levert sterke tall på resultatsiden. 2022 ble i så måte ikke noe unntak med et overskudd på driften på 21,5 millioner kroner.  Det er det høyeste resultatet for byrået som ble startet i 2011 av Geir Bjørlo, Petter Halvorsen, Tom Berntzen og Rønning selv. Berntzen sluttet i PR-byrået i 2015. 

- Vi hentet inn en rekke nye, dyktige rådgivere i fjor. Vi har en sterkere stab enn noen gang og mener vi er godt rigget for å levere på behovene til norsk nærings- og organisasjonsliv fremover, sier Kaia Tetlie, som deler på daglig leder-rollen sammen med Håkon Rønning.

Selskapet sier de fremover mener næringslivets møte med kravene og forventningene om å drive bærekraftig forklarer veksten.

- Økte krav fra myndigheter, investorer, banker, kunder og ansatte driver grønn omstilling. Vi bistår virksomheter med analyser av hvordan dette påvirker dem spesifikt, strategisk rådgivning for langsiktig lønnsom posisjonering, og selve kommunikasjonsuttakene. Altså alt fra styrerommet til sosiale medier. Vi opplever gode resultater av å jobbe integrert, sier Tetlie.

Her kan du se tallene til Corporate Communications for regnskapsåret 2022. Alle tall i MNOK. 

Corporate Communications 2022 2021 Endring i %
Omsetning 90,0 73,9 + 21
Driftsresultat 21,5 16,6 + 29
Resultat etter skatt 16,4 12,8 + 27