Siden Legoland Billund Resort åpnet dørene i 1968 har flere tusen nordmenn hvert år reist til familieparken. Etter en tung og lang periode med restriksjoner og tidvis stengte dører, som en følge av pandemien trenger Legoland litt drahjelp, og henter inn PR-operatørene for å tiltrekke seg flere besøkende. 

Billund har tiltrukket seg barnefamilier fra Norge i hopetall opp gjennom årene. Pressesjef i Legoland Billund Resort, Kasper Tangsig sier i en pressemelding at strømmen av naboer er viktig for parken, og at de er fornøyd med at de har slått seg sammen med PR-operatørene for å få enda flere nordmenn til å ta turen over grensen. 

- Siden vi er en destinasjon med flere attraksjoner og opplevelser, er det flott å kunne lene seg på et lokalt byrå som kan bistå oss i formidlingen av de beste historiene til nordmenn. Så langt har åretes nyheter – Skandinavias høyeste rutsjetårn og Ferrari Monza bygget i Lego – fått mye oppmerksomhet, sier han. 

PR-operatørene har lang erfaring med kommunikasjonsarbeid innen reiseliv. Kundeansvarlig i PR-operatørene, Jennifer Bråthen gleder seg til samarbeidet.  

- Vi skal i hovedsak børste støv av reiselysten og minne nordmenn på familiemekkaet som ligger rett over dammen. Vi skal også øke kjennskapen til de øvrige attraksjonene - Billund er mer enn bare Legoland, sier hun.

Bråthen har tidligere jobbet som presseansvarlig for Visit Denmark, og ser frem til å jobbe sammen med Legoland Billund Resort igjen. 

- Å jobbe sammen med Legoland Billund Resort igjen blir selvsagt veldig gøy. De er åpne for kreativ kommunikasjon og har muskler til å løfte arbeidet vi mener må til for å få den synligheten de fortjener, sier hun.