Ragnhild Heggem Fagerheim er ansatt som spesialrådgiver i Hill+Knowlton. Hun kommer sist fra ingeniørselskapet COWI, hvor hun de siste syv årene har hatt et særlig ansvar for kreative konsepter, kampanjer og bærekraftskommunikasjon.

- Det tok vel rundt ti sekunder før jeg så hva som bodde i henne og bestemte meg for at vi ville ha henne på laget, sier Andreas Wabø, administrerende direktør i Hill+Knowlton, i en pressemelding.

- Hun kommer inn med inngående kunnskap om bygg- og anleggssektoren, energi og industri, samt klima, miljø og grønn omstilling. Det er full match med områder vi er tungt inne på, og vil vokse enda mer innenfor, forteller Wabø.

Heggem Fagerheim kjenner godt til Hill+Knowlton gjennom flere tidligere kollegaer. Førsteinntrykket er godt.

- Hill+Knowlton er på en utrolig spennende reise. Under min første samtale med Andreas, ble jeg umiddelbart begeistra for visjonen han har for selskapet og energien hans på veien dit. Nå gleder jeg meg til å hjelpe gamle og nye kunder med å lykkes, sier hun.