Suzanne Nedrum (30) blir ny partner i kommunikasjonsbyrået WergelandApenes.  Nedrum har dermed på rekordtid steget i gradene i PR-byrået.

- Anerkjennelsen av å bli partner er kjempestas og motiverende, men først og fremst er det gøy å jobbe i et byrå med mulighet for utvikling og kollegaer som heier på hverandre. Det gir resultater, sier Nedrum.

Suzanne Nedrum har bakgrunn fra Høyre, både som bystyrerepresentant og rådgiver. I 2019 begynte hun i WergelandApenes. I tillegg til politikk, er hennes spesialkompetanse merkevarebygging og posisjonering.

-  Å jobbe tett på store merkevarer som tar sitt samfunnsansvar på alvor, er drømmen for en med min bakgrunn, sier Nedrum.

Nedrum var blant annet sentral i pitsjen for å få McDonald’s til WergelandApenes, som byråets største kunde. Hun er i dag kundeansvarlig for McDonald’s og Synnøve Finden.

Kommunikasjonsmulighetene er store, og man utvikler seg som rådgiver, mener hun.

- Ta McDonald’s som et eksempel med kampanjen «Take away your take away». Vi var tett på fra start til slutt, og lærte enormt mye i prosessen. Viktigste er at McDonald’s bidro til mindre forsøpling, men vi klarte samtidig å styrke merkevaren. I år ble de kåret til restaurant- og serveringsbransjens beste på bærekraft, forteller hun.   

Byråleder i WergelandApenes, Martin Apenes, sier Nedrums «strategiske tankesett, driv og sans for humor» er egenskaper som ønskes varmt velkomment i partnerskapet.

-  Suzannes samfunnsforståelse og forretningssans skaper verdi for oss og kundene våre. Hun ser muligheter, tenker langsiktig og har teft for hvordan kommunikasjon treffer. I tillegg skaper hun et godt arbeidsmiljø med sin humor og kløkt, sier Apenes.

WergelandApenes sin partnergruppe består i dag av Elin Ytterdahl Tohje, Joakim Frenning Larsen, Rune Mørck Wergeland, Jenny Nygaard, Christina Tellefsen og Martin Apenes.