TV 2 skriver i dag at de fra flere hold får opplyst at valgkomitéen i Norges Idrettsforbund har bestemt seg for hvem de ønsker at skal lede norsk idrett de neste fire årene.

Ifølge TV 2 skal valgkomitéen anbefale at Berit Kjøll (67) vrakes og at man i stedet innstiller Zaineb Al-Samarai (36) som ny president i Norges Idrettsforbund. Al-Samarai  jobber i dag som rådgiver i PR-byrået Storm der hun også er partner. 

Al-Samarai har lang fartstid som Ap-politiker på Stortinget og i Oslo bystyre. Hun har vært aktiv som idrettsutøver og har samtidig vært styreleder i Holmlia sportsklubb og sitter også i styret i Vålerenga Fotball Elite. I tillegg er hun sittende styremedlem i Idrettsforbundet sammen med Berit Kjøll. Hun har en mastergrad i juss og jobber som kommunikasjonsekspert.

Les også: PR-topp seiler opp som kandidat til ny idrettspresident