PR- og kommunikasjonsbyrået Kruse Larsen ansatte på slutten av fjoråret konstituert redaktør i Dagens Medisin, Siri Gulliksen Tømmerbakke og tidligere Ap-politiker og NHO-rådgiver Vilde T. Coward. I en melding fra byrået heter det at byrået de siste årene har opplevd stor vekst på områdene krisekommunikasjon, bærekraft, helse, energi, fiskeri og havbruk.

Nå styrker byrået rådgiverstaben ytterligere med Bettina Semb-Arnstorp som prosjektleder og Caroline Hoff som ny rådgiver.

- Vi er glade for å få inn enda flere flinke folk. Dette er en krevende og spesiell tid, som skaper nye og komplekse utfordringer for mange av kundene våre. Dem må vi være rigget for å løse, sier partner i Kruse Larsen, Tim Peters.

Les også: Storm-byråer henter fra Kruse Larsen: - Jeg har savnet ham som kollega

Semb-Arnstorp har tidligere jobbet i shipping og logistikkselskapet Wallenius Wilhelmsen, men kommer sist fra jobben som prosjektleder i eventbyrået Gyro.

- Jeg gleder meg stort til å begynne å jobbe i Kruse Larsen. Jeg ser spesielt frem til å jobbe med og lære av de beste folka på kommunikasjon og politikk, sier Semb-Arnstorp. 

Hoff har bakgrunn fra Høyre og Unge Høyre og har gjennom studiene spesialisert seg på EU- og bærekraftsrett. Hun begynner som rådgiver i selskapet.

- Jeg er utrolig motivert for å ta fatt på oppgavene som venter. Kruse Larsen er Norges beste byrå på strategisk kommunikasjon, og har et kjempesterkt team på politikk og myndighetskontakt. Jeg gleder meg til å bidra med mine erfaringer og kompetanse, sier Hoff.

Etter ansettelsen av Semb-Arnstrop og Hoff, teller Kruse Larsen 25 ansatte. Datterselskapet Pressure har nå ni faste rådgivere. Begge selskapene opererer med helt åpne kundelister.

- Kruse Larsen og Pressure har vokst kraftig de siste årene, sier Peters.