Bendik Thun (27) og Sebastian Otterhals (27) har gått av med seieren i den norske Young Lions-konkurransen i PR. Konkurransen arrangeres av Abelia og Capa, og vinnerne får reise til Cannes for å delta i den internasjonale Young Lions-konkurransen i juni.

- Dette er stort! Nå gleder vi oss til å representere Norge i Cannes og prøve oss mot de andre landene. Målet er å ta med gullet hjem i kofferten, sier Sebastian Otterhals i en pressemelding.

Duoen måtte bryne seg på en brief fra Flyktninghjelpen og imponerte juryen med sitt svar på hvordan man kan skape oppmerksomhet rundt verdens glemte kriser, og støtte til menneskene som rammes av disse.

- Vi hadde en god følelse etter å ha vært hos juryen, men vi ante jo ikke noe om hva de andre teamene hadde levert. Så stemningen på kontoret var enorm da vi fikk vite at vi hadde vunnet, sier Bendik Thun.

Kommunikasjonsdirektør Marius Meltvedt i Abelia har ledet juryen. Han er imponert over nivået i konkurransen.

- Årets bidrag holdt gjennomgående et svært høyt nivå, og vi er sikre på at mange av teamene kunne hevdet seg i Cannes. Til slutt tok Bendik og Sebastian en fortjent seier, med sitt nytenkende og smarte konsept. Ideen deres svarte godt på briefen, og hadde i tillegg et bonuselement ved at den også adresserte en norsk samfunnsutfordring, sier Meltvedt.