- Dette er et av årets høydepunkter, og at vi kan ta med oss to gull hjem og ikke minst få anerkjennelse for å være en arbeidsplass der folk har det bra, er stas.

Det sier Trigger-leder Bente Kvam Kristoffersen etter at Trigger på torsdag tok tre gull under Sabre Awards i den tyske byen Frankfurt.

I tillegg til i gull til Skolekravet og for Matvett-kampanje, fikk Trigger pallplass som et av Europas beste byråer å jobbe i.

- Å jobbe med kunder er det vi gjør mest av og det vi lever av. Men det er viktig for oss å være en bra plass å være. Er det ikke en bra plass å jobbe er det ikke en bra plass for kundene, fortsetter hun.

Begge kampanjene som tok gull har bærekraft i fokus. Skolekravet, som er en kampanje for Kiwi, går under bærekraftskategorien Healthcare, og det samme gjør prosjektet «Kutt matsvinn, kutt kostnader» for Matvett.

- I Trigger trives vi veldig godt med å finne nye måter å nå gjennom til folk med bærekraftskommunikasjon på. Snakke bærekraft uten å snakke om bærekraft, sier Magdalena Kamøy, kreativ leder i Trigger.

I tillegg til Trigger stakk Geelmuyden Kiese hjem med enda et gull til Norge for Yara, og Ruud Pedersen ble kåret til  «Public Affairs Consultancies of the Year».

Les mer: Ruud Pedersen nærmer seg 50 millioner og feirer med PR-gull: - Et morsomt og krevende år