Tone Vesterhus har jobbet i rådgivningsselskapet siden 2020 og har gått gradene fra rådgiver, til seniorrådgiver og nå partner. 

- Da Tones opprykk til partner skulle til votering i partnerskapet, ble stemmetelling overflødig. Det brøt ut applaus, og det er vel fortjent. Tone har imponert både oss i Corporate Communications og kundene våre med sin sterke kommunikasjonsfaglige kunnskap, politiske forståelse og imponerende overblikk og kapasitet. Her burde jeg vel som PR-rådgiver kommet med en morsom pønsj, men du kødder ikke med Tone, sier Håkon Mathias Rønning, managing partner i Corporate Communications, i en pressemelding.

Før Vesterhus begynte i Corporate Communications jobbet hun i NHO hvor hun var prosjektleder for NHOs årskonferanse og prosjektet «Jenter og teknologi». 

Ifølge pressemeldingen fra Corporate Communications har Vesterhus nylig vært i fødselspermisjon og går snart ut i fødselspermisjon igjen. Hun er sitert på at hun er takknemlig for at det ikke påvirker karrieremulighetene. 

– Slik er det i Corporate Communications. Om du ønsker å satse, ligger det da også til rette for å levere på de kvalitative og kvantitative kravene som kreves for å bli partner, sier Vesterhus. 

I tillegg til Vesterhus opprykk til partnerselskapet, rykker Sindre Lassen Schjevik opp fra konsulent til rådgiver. Før han kom til Corporate Communications jobbet han som kommunikasjonsrådgiver i Storebrand.

Håkon Mathias Rønning er imponert over innsatsen til det unge talentet.

- Sindre fortalte på et av ansettelsesintervjuene at han tidligere hadde deltidsjobb med å taste inn tre millioner bilregistreringsnummer for et bompengeselskap. Det sier mye om et ungt talent. Når han i tillegg kombinerer solide holdninger og innsats med sterk kommunikasjonsfaglig kunnskap, forretningsforståelse og analytiske evner, så blir det rekordraskt opprykk, sier Rønning.