Det nye året startet brått for innholdsbyrået Manus ettersom mediekonsernet Schibsted valgte å avvikle satsingen. Nå har byråprodusent gjennom de siste fire årene i Manus, Anders Melchior, finnet veien til Trigger der han skal jobbe med videoproduksjon og nettopp manus.

- Ofte handler de store øyeblikkene mest om alle de små detaljene, og det er disse jeg leter etter når jeg lager film og utvikler idéer. Jakten på disse øyeblikkene har bragt meg til toppen av skyskrapere i Kina, inn i huler i Sør-Afrika og gitt meg mulighet til å jobbe med mange av Norges største merkevarer, sier Melchior.

Melchior har tidligere jobbet med idéutvikling og filmproduksjon for merkevarer som Rema 1000, VG, Møller Mobility Group og Frivillighet Norge. 

- Jeg tror litt av nøkkelen til nyskapende kommunikasjon ligger nettopp i samarbeid på tvers av fagligheter. Jeg har jobbet på prosjekter hvor jeg har hatt eneansvar for alt fra manusutvikling og opp til ferdigstilling av prosjektet. Men det er når dyktige mennesker med ulik faglig spisskompetanse jobber sammen at det gjerne skjer fine ting, sier han.

Bente Kvam Kristoffersen, daglig leder i Trigger, sier byrået nå får styrket sin satsning på videoproduksjon som er svært etterspurt hos kundene våre.

-  Vi er utrolig glade for at vi klarte å kapre Anders. Hans solide teft for historiefortelling og formidling imponerte oss fra første møte. I tillegg til at han er en sterk foto- og filmfotograf, er Anders en fyr vi tror kommer til å trives skikkelig godt sammen med resten av Trigger-laget, sier Kvam Kristoffersen.