Agenda Rådgivning har ansatt daglig leder i Forum Nye Bergensbanen og tidligere stortingsrepresentant, Hilde Magnusson, som ny seniorrådgiver. Forum Nye Bergensbanen er en interesseorganisasjon med formål å arbeide for modernisering av Bergensbanen og korte ned reisetiden fra Oslo til Bergen til fire timer. 

- Kundene og oppdragene til Agenda Rådgivning appellerer til meg, og jeg gleder meg veldig til å bli en del av dette laget, sier Hilde Magnusson, ny seniorrådgiver i Agenda Rådgivning.

Magnusson er tidligere advokat og stortingsrepresentant fra Hordaland, og er blant annet styreleder i Vossa Jazz og attføringsbedriften Kveik.

Agenda Rådgivning, PR-byrået til tankesmien Agenda, jobber ifølge meldingen for aktører med høy samfunnsnytte og «har oppdrag med vekt i frivillige organisasjoner, ideell sektor, fagbevegelse, og bærekraftig næringsliv.»

Selskapet startet i 2018, og har i løpet av fem år etablert bygget opp en omsetning på 7,4 millioner kroner, viser tallene fra 2021.

- Jeg er svært begeistret for å få med Hilde Magnusson på laget. Med henne får vi solid kompetanse og sterk entusiasme for oppdragsgiverne våre. Vi ser fram til å styrke arbeidet vårt på Vestlandet, og gleder oss til å jobbe sammen med Hilde om dette, sier daglig leder Tone Foss Aspevoll.