Liselotte Lunde blir ny kommunikasjonsdirektør i netthandelsbutikken Oda. I tillegg til å ha det strategiske og operative ansvaret for intern- og eksternkommunikasjon skal hun også lede selskapets kommunikasjonsarbeid i Norge, Tyskland og Finland.

Den nye kommunikasjonsdirektøren i Oda gleder seg til å bidra til selskapets ytterligere vekst. 

- Jeg tror oppriktig at Oda trengs i hverdagen til folk flest. Å få levert rimelige varer hjem på døra i en hektisk hverdag, gjør livet enklere for mange. Det er jo bevist ved at Oda har gått fra å være en utfordrer til å bli en etablert aktør i dagligvarebransjen. Selskapet er veldig godt posisjonert til å vokse i Norge, Finland og Tyskland, og det er en reise jeg gleder meg stort til å bidra til, sier hun. 

Lunde tar over stillingen etter Louise Fuchs som sluttet i november i fjor. 

Les også: Louise Fuchs slutter i Oda: - Utrolig stolt og takknemlig

- Viktig bidragsyter
Konsernsjef i Oda, Karl Munthe-Kaas, er svært fornøyd med at Lunde takket ja til å bli en del av Oda-teamet.

- Liselotte har bred politisk og kommunikasjonsfaglig erfaring som vil styrke Odas omdømme- og kommunikasjonsarbeid betydelig. Med sin strategiske tilnærming, innsikt i sentrale bransjetemaer som prisdiskriminering og erfaring fra gründermiljøer, vil hun være en viktig bidragsyter når vi nå skal styrke Odas posisjon ytterligere i det norske, finske og tyske markedet, sier Munthe-Kaas.

Lunde er utdannet jurist og kommer fra stillingen som partner og leder av politikk og samfunnsavdelingen i First House, hvor hun også var fagansvarlig for politikk og samfunn. Før det jobbet hun som byrådssekretær i Oslo og som politisk rådgiver på Stortinget.

Les også: 70 ansatte må gå i Oda: - Mange er skuffet i dag