Det melder Hill+Knowlton selv i en pressemelding.

Vibeke Hauge har erfaring som strategisk rådgiver og har tidligere vært byråleder i designbyrået Design House. Hun har også vært partner i Geelmuyden Kiese, og jobbet i SFMB, Accenture Interactive og Dinamo, i tillegg til at hun tar med seg styreerfaring fra diverse grønne start-ups.

- Hill+Knowlton er et solid selskap med velprøvd metodikk, og internasjonal kompetanse og nettverk. Jeg gleder meg til å hjelpe kundene våre med å lykkes gjennom å bruke kommunikasjon som et strategisk virkemiddel. I tillegg har jeg jobbet med Andreas Wabø tidligere, og vet hvordan han har fokus på å bygge kultur og team, sier Hauge.

Johanne Waaler kommer også inn dørene til Hill+Knowlton. Hun har jobbet som politisk rådgiver for Venstres stortingsgruppe, og sist som politisk rådgiver for Samfunnsviterne.

- Jeg ønsket meg til Hill+Knowlton fordi de er blant de beste på public affairs, samtidig som det gir meg muligheten til å lære meg nye ting på tvers av kommunikasjonsfaget. Det er også utrolig kult å få være en del av et såpass stort internasjonalt selskap, med både spisskompetanse og faglig bredde, sier Waaler.

Hill+Knowltons nye leder, Andreas Wabø, er fornøyd med rekrutteringene;

- Jeg kjenner Vibeke fra tidligere arbeidsplasser, og hun er en person jeg kunne ansatt igjen og igjen – og det har jeg faktisk gjort også. Hun har erfaring med store og komplekse kommunikasjonsutfordringer, og hun har en fot innenfor bransjer som blir viktige fremover. Johanne er et viktig supplement til vår politiske kompetanse her i selskapet. Hun har både en spesialisering i politisk adferd og kommunikasjon, og nylig erfaring som politisk rådgiver, sier Wabø.