Hanne Skodje kommer fra Nærings- og Fiskeridepartementet hvor hun har fungert som kommunikasjonssjef for fiskeri- og havministeren. Hun har tidligere jobbet i Arbeids- og inkluderingsdepartementet og har en lang periode som journalist i Stavanger Aftenblad bak seg. 

Nå er hun ansatt som senior kommunikasjonsrådgiver i Næringslivets hovedorganisasjon (NHO).

- Hannes kompetanse, bakgrunn og kommunikasjonsteft vil styrke laget vårt, og vi er svært godt fornøyde med at hun takket ja til jobben, sier Nina Kraugerud Ertzaas, områdedirektør for kommunikasjon.

Etter ti år i departementet var det på tide med nye utfordringer, sier Skodje. 

- Det føltes rett å takke ja da jeg ble tilbudt en spennende mulighet innenfor feltet som jeg stortrives med. Det er givende å bidra til å utvikle NHOs rolle som den proffeste og mest tilgjengelige arbeidsgiverorganisasjonen både for pressen og i offentligheten generelt, sier hun og legger til:

- På samme tid er jeg full av respekt for jobben som gjøres for norsk næringsliv og havnæringene i Nærings- og fiskeridepartementet, og jeg har hatt en svært lærerik tid der.