Hilde Tunge begynte som seniorrådgiver i Apriil denne uken. Hun kommer sist fra SMFB Dinamo.

- Det er viktig for oss å få en erfaren rådgiver som Tunge med på laget. Hun har med seg mange års erfaring fra PR- og kommunikasjon, og tilfører oss viktig kunnskap og kompetanse, sier Vibeke Johannesen, daglig leder og partner i Apriil PR Oslo.

- Hilde vil være en viktig bidragsyter for å sette strategien og retningen for Apriil PR i Oslo fremover. Vi er i stadig utvikling for å tilpasse oss markedet og tilføre Apriil-familien relevant kompetanse slik at vi kan levere totalpakker til kundene som ønsker det, sier hun.

Hilde Tunge gleder seg til å jobbe med Vibeke Johannesen.

- Hvis du får tilbudet om å jobbe med Vibeke sier du ikke nei. Apriil er et offensivt selskap som tar aktive valg selv i den krevende tiden vi står i nå. Her er det mye å lære og jeg gleder meg til å være med på utviklingen av Oslo-kontoret framover, forteller hun.

Apriil PR Oslo får også en ny rådgiver i Sara Alvsaker. Hun er utdannet statsviter og har tilbragt to år som trainee i NHO i Brussel og ESMA i Paris. Dette blir hennes første PR-jobb.

- Skjæringspunktet mellom kommunikasjon, politikk og næringsliv er så spennende. Jeg gleder meg til å bruke min kompetanse på en litt annerledes måte og å lære av mine nye kollegaer, sier hun.

Apriil PR Oslo teller nå ni ansatte. Selskapet er en del av Media Bergen-konsernet som blant annet inkluderer selskaper som Per Høj, Foll, Apriil og Respons Analyse.