Johan Wilskow er ansatt som partner og rådgiver i Zynk. Han tar med seg 12 års byrå- og rådgivererfaring, og har også jobbet som nyhetsjournalist i NRK og debattleder i P4.

- Johan er en av de mest erfarne rådgiverne i Norge innenfor krise, topplederposisjonering og selskapskommunikasjon – områder hvor vi opplever stor etterspørsel. Han er dessuten en skikkelig fin fyr, som vi gleder oss til å få inn på kontoret og ut til kundene, sier daglig leder og partner Guri Størvold.  

Wilskow kommer sist fra Hill & Knowlton, og dermed bryter Zynk-sjefen en ti år lang praksis med å hente nye partnere fra eget hus.

- Vi åpner opp, og tenker nytt, slik at vi kan invitere inn de dyktigste folka i bransjen til å bli med på å eie og bygge Zynk for det neste tiåret. Vi går inn i 2023 med godt driv og et tett og sammensveiset team, og vi vet at Johan både vil utfordre oss og utvikle oss videre, sier Størvold.  

I Hill & Knowlton har Johan Wilskow vært fagleder for krise- og mediehåndtering. 

- Jeg gleder meg først og fremst til å starte i Zynk fordi det jobber masse fine og flinke folk der. Jeg er imponert over hvor mange spennende kunder selskapet jobber med, og sammen med resten av rådgiver-teamet skal jeg sørge for at disse får god hjelp med sine kommunikasjonsutfordringer, sier han.