Christopher Hatlen Magnus bytter ut journalistikken og Dagens Næringsliv og blir senior kommunikasjonsrådgiver i First House. Han tar med seg erfaring fra aksjemarkedet og media til kommunikasjons- og rådgivningsselskap, i tillegg til kunnskap om børsspill.

- Interessen for aksjemarkedet har vokst enormt de siste årene. Denne interessen har Dagens Næringsliv fanget gjennom det virtuelle aksjespillet Fantasyfond, der titusenvis av DN-lesere har konkurrert med fiktive penger om å få best mulig avkastning på børs. I DN hadde jeg ansvar for Fantasyfond i fire av spillets fem runder. Det har vært en utrolig morsom og lærerik periode, sier Hatlen Magnus i en pressemelding.

Hatlen Manus forteller at et indre ønske om å jobbe tettere på næringslivet var avgjørende for karrierebyttet.

- Jeg trivdes godt som journalist, men hadde samtidig et ønske om å jobbe tettere opp mot næringslivet. Kontakten med First House fremskyndet denne tankeprosessen. Nå gleder jeg til å jobbe i landets ledende kommunikasjonsmiljø sammen med kollegaer med erfaring fra både media, politikk og finans, sier Hatlen Magnus.

Tidligere har han blant annet jobbet som senioranalytiker i cruiserederiet Viking Cruises og Basel og som konsulent i EY i Oslo og London.

I First House vil Hatlen Magnus blant annet jobbe med rådgivning innen mediehåndtering, posisjonering og løpende investorkommunikasjon.

- Jeg ser frem til å bruke min kombinerte erfaring fra journalistikken og næringslivet til å bistå selskaper med å løse sine kommunikasjonsutfordringer. Jeg tror den varierte bakgrunnen min gir meg et godt utgangspunkt for å komme opp med kreative løsninger for kundene, sier han.

Anne Flæte, leder for finansavdelingen i First House, er glad for å få Hatlen Magnus med på laget.

- Christopher har en spennende bakgrunn fra media og næringsliv, og fra selskaper i både Norge og utlandet. Det gir han en god evne til å se en sak fra ulike ståsted, noe som blir verdifullt for kundene våre. I tillegg er Christopher en veldig hyggelig kollega som vi gleder oss til å jobbe sammen med, sier hun.