Ole Henrik Stubberud har jobbet i Geelmuyden Kiese siden 2017 og er i dag kreativ leder og art director i byrået. Nå går han også inn på partnersiden.

- GK skiller seg ut med en stor bredde av ulike fagpersoner. Gjennom det kombinerer vi strategisk samfunnskommunikasjon med hele den kreative verktøykassen, fra finansiell kommunikasjon til reklame. Oppdragene våre starter alltid med å utfordre og definere hva problemet er, for det er i det de beste løsningene ligger. Kreativitetens kraft til å skape endring har GK jobbet med lenge, noe jeg opplever at det nye eierskapet ønsker å bli enda sterkere på. Da er det en ære å bli invitert inn i partnerskapet og få ta del i den utviklingen, sier Stubberud i en pressemelding.

Han jobber for kunder som Yara, Bertel O. Steen, Manpower og Arbeidstilsynet med sin faste makker Trygve A. Tønnesen i GK.

- Ole Henrik er enormt dyktig faglig, både som rådgiver og som leder. Han forstår hvordan man kan bruke kreativitet for å skape reell endring for både virksomheter og samfunnet. Ole Henriks inntreden i partnerskap vil styrke vår utvikling av selskapet innen kreativ samfunnskommunikasjon, sier Karne Lykkebo, managing partner for GK Gruppen.

Partnerskapet i GK i Norge består for øvrig av Margrethe Geelmuyden, Geir Ove Harnes og byråleder Severin Roald.