Tre blir til seks når kalenderen viser nytt år for Apriil PR i Oslo. Årsaken er oppkjøpet av Brainify som skjedde tidligere i år. Dermed kan byråleder Vibeke Johannesen i Apriil PR styrke laget sitt i hovedstaden.

- Fra å være tre ansatt i Oslo, vokser vi nå til å bli et større team over nyttår. Vi ser frem til være med å utvikle Apriil-fellesskapet, med en godt sammensatt gjeng som har ulike bakgrunn og kompetanse innenfor kommunikasjon. Vi ønsker med dette å kunne tilby et bredere spekter av tjenester til eksisterende og nye kunder, og har tro på at dette er viktig inn i et nytt år som har sine utfordringer, sier Johannesen til Kampanje.

Johannnesen tok over tidligere i år etter at den forrige lederen av Apriil PR i Oslo, Jannicke Josefsson-Ruud gikk til Maverix.

Blir del av Oslo-kontoret
Det er tidligere daglig leder i Brainfy, Bjørn J. Sørheim-Queseth og kommunikasjonsrådgiverne Birgitte Brøtmet og Camilla Egner som nå blir en del av Oslo-avdelingen i Apriil PR.

- Dette er noe vi har villet selv og jobbet frem mot. I Brainify har vi alltid levert et veldig bredt spekter av tjenester, jeg tror det er lurt at vi nå spisser oss. Halvparten av Brainify-staben vil fremdeles tilby utviklingstjenester og utviklingsteam, mens vi tre som går over i Apriil PR vil få jobbe mer med det vi kan best; PR og strategisk kommunikasjon, sier avtroppende daglig leder Bjørn J. Sørheim-Queseth i Brainify.

Det er innholds- og markedsavdelingen i Brainfy som nå blir en del av Apriil PR Oslo.

Det var i april i år ble det annonsert at konsulentselskapet Brainify ble en del av Media Bergen som eier en rekke forskjellige selskaper. Også kommunikasjonsmiljøet Apriil består i dag av flere ulike selskaper og teller rundt 150 medarbeidere i Oslo, Bergen, Stavanger og på Hamar.

I 2021 omsatte Brainify for 7,45 millioner kroner med sine syv faste ansatte i Norge. Konsulentene innen kommunikasjon, innholdsproduksjon og markedsføring ble høsten 2022 etablert som en egen avdeling, og har allerede jobbet tett med sine kommende kollegaer i Apriil PR Oslo, heter det i melding.