Med 12 jobber på shortlist, har Trigger flere vinnersjanser i European Excellence Awards enn noen andre byråer i hele Europa.

Trigger i tillegg nominert til årets byrå sammen med We The People, Berkeley Kommunikation, GRF+ og Ovide Agency.

- Dette er helt vilt!! Vi har hatt et vanvittig sterkt år, men at vi skulle klare å toppe det med å slå vår egen «rekord» i antall jobber på shortlist i Excellence Awards gjør oss rett og slett litt satt ut her, sier Bente Kvam Kristoffersen, daglig leder i Trigger. 

Trigger har blant annet fem shortlistplasseringer for «Skolekravet» som de har laget for Kiwi for å få myndighetene om gratis bind og tamponger på norske skoler. Denne jobben har vært et samarbeid mellom Trigger, Alexander Reklamebyrå, Han som tegner, MVH og Spoon.

- Dette er arbeider som spenner over de aller fleste områder innenfor kommunikasjonsfaget. Det er en fantastisk bekreftelse på at vi i Trigger kan tilby solid faglig bredde, og at vi har en metodikk som skaper svært gode resultater for kundene våre, sier Kristoffersen. 

I tillegg til Trigger, er Try, PR-operatørene, Pol, JCP PRAD, Geelmuyden Kiese, Nucleus og Hyper blant de nominerte.

Se hele listen her.