Tidligere PR-rådgiver og VG-kommentator Elisabeth Skarsbø Moen (51) er klar for nye oppgaver som ny direktør for samfunnskontakt og kommunikasjon i Ruter. Ruter får dermed en kommunikasjonsrådgiver med lang erfaring både fra PR- og mediebransjen. I PR-branjsen jobbet Skarsbø Moen i syv år som rådgiver. 

- Elisabeth Skarsbø Moen kan hjelpe oss til å posisjonere oss i et marked i endring, der vi må kommunisere godt med våre kunder og omgivelsene. Elisabeth blir en viktig medspiller for å gjøre det mer attraktivt å reise miljøvennlig, sier administrerende direktør i Ruter Bernt Reitan Jenssen.

Skarsbø Moen har ifølge en melding fra Ruter lang erfaring fra arbeid med strategisk kommunikasjon knyttet til bærekraft i ulike sektorer. Hun kommer sist fra stillingen som Vice President Communication and Marketing i næringsklyngen Energy Valley.

– Transportsektoren er avgjørende for at vi lykkes med å kutte utslippene, og Ruter er det selskapet som bidrar til nødvendig endring i vår region, sier Elisabeth Skarsbø Moen som mener Ruter er et innovativt selskap som byer over hele verden vil lære av.