Geelmuyden Kiese styrker seg på den kreative siden. Nå henter byrået inn den svenske frilansdesigneren Jimmy Andersson som såkalt kommunikasjonsdesigner. Ifølge PR-byrået vil det si at Andersson skal bistå både i den kreative fasen og i designfasen. Det melder byrået i en pressemelding mandag denne uken.

- Jeg er veldig fornøyd med å starte i GK. Det er et sted der jeg ikke bare får jobbe med å designe annonser og å selge produkter, men der jeg får jobbe med store ideer og påvirke samfunnet, sier Andersson i meldingen.

Andersson har over 20 års erfaring som frilansdesigner og art director. Han har bred erfaring med blant annet grafisk design, animasjon, illustrasjon, merkevarebygging og konseptutvikling. Han har en bachelor i visuell kommunikasjon fra University of Technology Sydney (UTS).

Andersson har bodd og arbeidet i Oslo siden 2008.

- Vi skal styrke oss også på den kreative og visuelle siden. Jimmy har lang og variert erfaring som blir verdifull for kundene våre, sier Severin Roald, administrerende direktør i GK.

GK har gjort en rekke nyansettelser i år. Selskapet har også fått på plass nye eiere og ledelse.