Espen Risholm kommer med IR- og finanserfaring fra Schibsted Adevinta og Ice Group. Nå er han klar som seniorrådgiver i First House etter sist å hatt rollen Head of Investor Relations i Ice Group.

- Espen er en solid ressurs med erfaring fra investorkommunikasjon i Schibsted-systemet og Ice Group. Han vil utvilsomt styrke vårt team og vårt IR-tilbud, og vi er stolte av å få han på laget, sier Eline Hvamstad, som er fagleder for IR og finansiell kommunikasjon i First House.

Risholm skal jobbe med blant annet rådgivning innenfor løpende investorkommunikasjon, oppkjøp, kapitalinnhenting og restruktureringer. Hovedpersonen selv kommer med rosende ord om sin nye arbeidsgiver.

- First House er et ledende kompetansemiljø innen analyse og kommunikasjon og har bygget opp et sterkt team på finansiell kommunikasjon. Etter mange år på selskapssiden ser jeg frem til å bruke min erfaring og kompetanse innen finansiell kommunikasjon til å jobbe med spennende og utfordrende oppgaver for kunder i ulike sektorer, sier Risholm og fortsetter:

- Jeg gleder meg til å bli en del av det solide teamet i First House.