Kommunikasjonsbyrået Y Story vokser og styrker den kreative satsingen med designer og tekstforfatter. Kristin Rydland er ansatt som juniordesigner og kommer fra NRK i Trondheim. Einar Fadnes er hentet inn som tekstforfatter fra den spillbaserte opplæringsplattformen Attensi.

- 2022 blir nok et vekstår med både nye kunder og økt etterspørsel på eksisterende kontoer.  Vi trengte rett og slett flere flinke kollegaer for å kunne fortsette å overraske og begeistre med gode løsninger og kreativ kvalitet. Det er mye morsommere å være byrå når vi klarer å levere vårt beste for kundene hver gang, sier daglig leder i Y Story Andreas Kvernflaten.

- Det er veldig mye spennende som skjer om dagen. Det dukker stadig opp kreative muligheter på nye tjenesteområder. Vi ser også en økende etterspørsel etter reklame og eksterne kampanjer. Med Kristin og Einar på laget er vi enda mer klare for å overraske og begeistre kunden, fortsetter han.

Les også: Krysser 20 millioner i omsetning for første gang: - Halvparten av byråets levetid har vært under en pandemi

Rydland og Fadnes forteller at de allerede har funnet seg til rette i Y Story.

- Til ingen forkleinelse for NRK, er det utrolig spennende å jobbe i Y Story. Jeg går fra å være en brikke i et gigantisk maskineri til å spille en avgjørende rolle for mine kolleger og prosjektene våre. Her har kreativiteten fritt spillerom, ikke bare fordi jeg synes det er gøy, men fordi jobben krever det, sier Rydland.

- Den eneste kampanjen jeg husker fra i fjor var «Promillesitatene» på T-banen. Spol fram i tid til et jobbintervju der det går opp for meg at jeg nå snakker med folka bak dette prosjektet. Nå er jeg akkurat der jeg skal være, blant hyggelige og ambisiøse folk som vil lage det som treffer skikkelig, sier Fadnes.