De fire nyansatte er på plass i Økern Portal fra 1. september og vil blant annet styrke Iteo innen teknologi, innholdsmarkedsføring, lyd- og bildeproduksjon, samfunnsansvar og strategisk rådgivning.

- Med dette har vi tatt imot 12 nye rådgivere så langt i år. Vi anser oss selv som vinnerne på sommerens overgangsmarked i byrå-Norge, sier daglig leder i Iteo, Andreas Thue.

Madeleine Vehre Navekvien returnerer til Iteo etter fem år. Hun trer inn i rollen som senior kommunikasjonsrådgiver, og tar med seg spennende erfaring fra kundesiden, blant annet hos Obos og Bufetat.

- Iteo er spennende kunder, humor og godt humør, samt et støttende fellesskap der kollegaer og ledere virkelig bryr seg. Iteo er et godt sted å være, og nå var det på tide å komme hjem, sier Navekvien.

Alexander Wie Flaa kommer fra stillingen som kommunikasjonssjef i KPMG. Nå blir han senior kommunikasjonsrådgiver i et byrå han lenge har hatt i kikkerten.

- Iteo og jeg har flørtet litt tidligere, uten at timingen var helt på vår side. Nå passet det derimot riktig bra. Byrået har utvilsomt et godt rykte i bransjen på grunn av sin faglige tyngde, men også som følge av den gode evnen til å ta vare på ansatte og kunder. Jeg gleder meg enormt til å komme i gang, sier han.

Fredrik Bøe Saltbones har med sin journalistbakgrunn vært innom en rekke redaksjonelle miljøer, deriblant VG, Aftenposten og Aftenposten Junior. Etter ti år i Schibsted og Schibsted Partnerstudio ønsket han nye utfordringer.

- Iteo ble det selvskrevne stedet å sikte seg inn mot. Dette byrået snek seg tross alt inn fra sidelinjen og tok over stafettpinnen fra Schibsted Partnerstudio, ved å vinne «Årets content- og performancebyrå» i 2021. If you cant´t beat them, join them, sier han.

Morten Kristiansen har bakgrunn som journalist og redaktør for blant annet Computerworld, magasinet IT-bransjen, IDG.no og Kapital. De siste ti årene har han jobbet som innholds- og kommunikasjonsrådgiver i sitt eget gründerselskap, Loop Media Norge. Nå ønsket han seg en mer variert hverdag i et større, kreativt og lærende miljø.

- Byrå ble dermed svaret, hvor Iteo har utmerket seg som et rendyrket og flere ganger prisbelønt B2B-byrå. Jeg liker å sikte høyt, og gikk for gull. Det lønte seg, sier han.

Morten har omfattende B2B-erfaring og bransjekunnskap fra flere sektorer, deriblant fra teknologi, finans, eiendom og byggevarehandel, noe som samsvarer svært godt med Iteos eksisterende kundeportefølje.

– I et arbeidsliv hvor voksne mennesker, tross høy kompetanse, kan finne det utfordrende å bytte beite, ble jeg møtt med åpne armer hos Iteo. Det vitner om en klok kultur med plass og behov for både unge fremadstormende og voksne tungvektere, som i fellesskap leverer det beste for kundene. Klart jeg gleder meg, sier Morten Kristiansen.