Maylinn Gullmark er ansatt som digital- og sosiale medier-ekspert i PR-byrået Hill+Knowlton, tidligere kjent som Gambit.

- Er du aktiv i sosiale medier, blir du også belønnet. De som klarer å lage innhold som oppleves verdifullt for publikum, og holder dem på plattformen, vil bli belønnet av algoritmene, sier Gullmark.

Gullmark har master i strategisk kommunikasjon fra Høyskolen Kristiania, hvor hun skrev oppgave om autentisk Pride-kommunikasjon. Hun har også erfaring med digital markedsføring fra blant annet Moen & Co.

- Maylinn er et stort talent som vi hadde gleden av å bli kjent med da hun var intern hos oss. Vi er veldig fornøyde med at hun nå er hos oss på fulltid, sier avdelingsleder Marius Myhrvold i Hill+Knowlton.

Han forteller om stor pågang fra selskaper som trenger hjelp til sosiale medier.

- Vi får mange henvendelser fra selskaper som ønsker mer innsiktsbasert tilnærming til bruk av sosiale medier og digital markedsføring. Her har Maylinn en unik kompetanse og allerede godt i gang med å hjelpe flere av kundene våre, sier Myhrvold.

Akkurat nå er det spesielt én ting norske selskaper må gjøre, ifølge Maylinn Gullmark: Få opp øynene for TikTok.

- Det er ikke sikkert bedriften din skal være på TikTok, men du må likevel følge med. De andre sosiale mediene tar etter TikTok, så om du skal henge med på medier som Instagram og Facebook i morgen, må du forstå TikTok i dag.