Agenda Rådgivning styrker laget, og ansetter Andrea Sjøvoll som kommer fra jobb på Stortinget. Det melder det «verdibaserte» PR-byrået i en pressemelding denne uken.

Agenda Rådgivning startet i 2018, og eies av Tankesmien Agenda. De spesialiserer seg på sivilsamfunnet, med kunder som fagbevegelsen, frivillige organisasjoner og ideell sektor.

- Andrea har viktig kjennskap til kundene vi jobber med, og fersk innsikt fra Stortinget. Vi er veldig glade for å få henne som vår kollega, sier daglig leder i Agenda Rådgivning, Tone Foss Aspevoll, i meldingen. 

Sjøvoll har vært ansatt i SVs stortingssekretariat. Hun er tidligere leder av Sosialistisk Ungdom og av Redd Barnas ungdomsorganisasjon Press, og har bakgrunn fra Operasjon Dagsverk og Ung Org.

- Jeg gleder meg til å hjelpe Agenda Rådgivnings meningsfulle kunder. Sivilsamfunnet er en viktig del av demokratiet og samfunnet, og jeg ser fram til å bli en del av et høykompetent lag som bidrar til at slike aktører blir hørt, og får økt gjennomslag for sine viktige saker, sier Sjøvoll.

Hun startet i byrået etter sommerferien. Som tidligere nevnt er Agenda Rådgivning eid av Tankesmien Agenda, som igjen er eid av LO og Trond Mohn.