Dermed blir det en snarlig retur til Telenor for Hanne Knudsen som det siste drøye året har jobbet i dagligvarekonsernet Rema 1000.

- Jeg gleder meg stort til å jobbe sammen med et veldig erfarent og kunnskapsrikt team for å ikke bare formidle hvorfor Telenors tjenester er de beste, men ikke minst det samfunnsansvaret Telenor tar gjennom sine tjenester og sin samfunnskritiske infrastruktur og hvordan Telenor bidrar til å digitalisere Norge. Dette er en av Norges mest spennende kommunikasjonsjobber med utrolig mange muligheter og utfordringer. Jeg overtar stafettpinnen med en god dose ydmykhet og takknemlighet for tilliten jeg blir vist, sier Hanne Knudsen.

Les også: Rema 1000 henter Telenors kommunikasjonssjef

Hun har tidligere lang fartstid i Telenor-konsernets kommunikasjonsavdeling, blant annet som kommunikasjonsdirektør i Telenor Myanmar og global pressetalsperson for konsernet.

- Hanne kjenner Telenor godt, og det er med stor trygghet vi gir henne ansvaret for å jobbe videre med å formidle den unike kvaliteten i Telenors tjenester og produkter, vår rolle i digitaliseringen av industrien og det norske samfunnet, og hvordan teknologi kan bidra til å skape mer bærekraftige samfunn. Med hennes gode kommunikasjonsfaglige bakgrunn, brede jobberfaring og entusiasme vil hun ha mye å tilføre vårt sterke kommunikasjonsteam, sier Ragnhild Mathisen, leder for Corporate Affairs i Telenor Norge.

Telenor Norge står nå midt oppe i tidenes moderniseringsløp. Det over 100 år gamle kobbernettet er i ferd med å fases ut. Samtidig fornyer Telenor mobilnettet. Innen sommeren 2024 skal alle kundene ha tilgang til 5G.

- Det er stor medieoppmerksomhet rundt Telenor, ikke minst fordi vi gjennomgår moderniseringen av nettet og tjenestene våre. I denne situasjonen er det viktig å ha en kapasitet som Hanne med på laget, sier Mathisen.

Samtidig med at ny kommunikasjonsdirektør er på plass, styrker Telenor den kommunikasjonsfaglige siden på samfunnsansvar og sikkerhet. Julie Hæhre er tilsatt som informasjonssjef med spesielt ansvar for dette feltet.