Line Thams Reiersen er ny kommunikasjonsrådgiver i Apeland. Der skal hun jobbe med kommunikasjonsstrategi, idéutvikling, tekst og mediekontakt. 

­­ - Jeg har visst at byrået er sjeldent dyktige på strategi, måling og PR, og det var grunnen til at jeg ringte Ole Christian i sommer. Nå vet jeg også hvor bra folk som jobber her. Det er et skikkelig fint sted å være, sier Reiersen.

Reiersen har flere års erfaring fra kommunikasjonsarbeid i Oslo kommune, der hun ifølge Apeland «har jobbet med å skape forståelse for bærekraftig byutvikling».  

- Line kommer til oss med et sterkt engasjement for bærekraftig samfunnsutvikling, og det passer godt for våre kunder. Hun tilfører oss også enda mer kunnskap om offentlig forvaltning og offentlig kommunikasjon, som vi vet vil komme kundene våre til gode, sier Ole Christian Apeland, administrerende direktør i Apeland.