Anna-Lena Nordling er ansatt som senior kommunikasjonsrådgiver i Norwegian og er dermed det nyeste tilskuddet i Norwegians kommunikasjonsteam. Det skriver flyselskapet i en melding. 

Nordlings ansvarsområder vil inkludere selskapskommunikasjon og oppfølging av internasjonale markeder, og hun vil også inngå i selskapets pressevaktordning.

– Jeg gleder meg stort til å bli en del av Norges kanskje mest dynamiske selskap. Norwegian har evnet å komme styrket ut av flybransjens hittil største krise. Kommunikasjon er helt sentralt i slike prosesser og her har teamet gjort en fantastisk jobb. Jeg føler meg heldig over å bli en del av et så proft team. Hele arbeidet utstråler den samme given som Norwegian nå føler på, sier hun.

Nordling kommer fra stillingen som senior kommunikasjonsrådgiver i Danske Bank, der hun de siste fem årene har holdt i intern og ekstern kommunikasjon for person- og bedriftsmarkedet. Før hun gikk til finansbransjen jobbet Nordling som rådgiver i PR-byrået Burson-Marsteller.

- Gleder oss til å jobbe med henne
Ifølge Nordling er de en ekstra motivasjonsfaktor «at det er mye å ta tak i i flybransjen.»

- Flybransjen er i massiv endring. Regulering og politiske rammebetingelser vil ha enorm påvirkningskraft. Samtidig preger digitalisering og bærekraftig omstilling flyselskapenes utvikling. Her har vi som kommunikatører en viktig rolle i å formidle Norwegian sin historie og oppgave til passasjerer, investorer og samfunnet, sier hun.

Esben Tuman, kommunikasjonsdirektør i Norwegian mener «behovet for ryddig, god og effektiv kommunikasjon er stort.»

- Norwegian er godt plassert i konkurranselandskapet både her hjemme i Norge og i Norden ellers. Samtidig som vi skal fortsette å utvikle produktet vårt og kapre enda flere markedsandeler, står luftfarten foran stadige endringer.. Jeg er glad for at Anna-Lena ønsker å komme om bord, og vi gleder oss til å jobbe sammen med henne i den spennende og fartsfylte arbeidshverdagen vår, sier han.

Nordling tilrer sin stilling i Norwegian i midten av august.